Post by suholsfamacvern on Feb 18, 2022 4:45:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator točk ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Odlična igra, vendar je preveč oglasov. Pojavijo se veliko prepogosto. Rad bi užival v igri, ne da bi me jezila...
Ko dosežete nekaj 'popolnih', vas postavi v 'vročinski način', ki v bistvu naredi vse namesto vas v naslednjih 10 sekundah. Vendar to naredi ravni prelahke. Stopnje so same po sebi že prekratke, da bi bile težke, vendar način vročine olajša do te mere, da ni vredno igrati.
Zelo mi je bilo všeč, kako ti je pokazal, kje si umrl, in da si lahko to popraviš in lahko prideš na višjo raven, če veš, kje nisi prišel, in všeč mi je tudi, ker otroke resnično uči, kako pritiskati in vtipkajte, kako šteti, ker morate vedeti, koliko številk potrebujete, da jih lahko prepolovite, in to je res dober vir za učenje.
Samo včasih zamuja ali postavi 2 bloka, ko se enkrat dotaknem, vendar je zabavno, vendar obstaja pot do številnih oglasov
Obstaja noro veliko oglasov. Veliko ljudi se muči z igranjem. Več časa porabite za gledanje oglasov kot za igranje iger
Zabavna igra z dovolj izziva na raven, da postane zanimiva. Osebno menim, da bi bilo bolje, če bi izmislili neskončni način, sicer pa se trenutno ni treba pritoževati.
Super je 👍😄🤪
Preveč oglasov. Morda bi užival v igri, če bi bila malo bolj zahtevna in vam ne bi bilo treba gledati dolgega a$$ oglasa, da bi šli na naslednjo raven.
Ta igra je zabavna, vendar so oglasi precej nadležni. Ko umrete, vas prosijo, da pogledate oglas, da se oživite, ko pa rečete ne, vas še vedno prisilijo, da gledate oglas. Na splošno mislim, da je v redu igra
Zelo zabavno je in preprosto ne morem nehati igrati in žival, ki sem jo dobil do zdaj, je tako ljubka, po drugi strani pa je preveč oglasov in moram narediti kar nekaj krogov, preden dobim novega ptiča/lika, kaj torej kar morate storiti, je nehati dodajati toliko oglasov in mi dati znake.
Zelo zabavno je igrati, užival sem! Ptice so res luštne! Če pa imate veliko več ozadij, kot so vesolje, noč čarovnic, dež, cesta. In drugačna zasnova kmetije (območje, kjer ptice končajo svoje sprehode), ki bi bilo tako kul! Upam, da bo kmalu več nadgradnje!!!!
Oglasov je veliko, tako da to ni prava igra za vas, razen če želite gledati 10-30 sekundne oglase.
Moje izkušnje so odlične. Obožujem to igro. Všeč mi je samo del, kjer zmagam, vendar ne maram, ko izgubim, vendar je v redu, igra je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, zato prosim, ne jemlji je tako ostro💡, da ne Ena stvar mi ni všeč, čeprav je igra nekako preprosta, zato upam, da boste igro malo popestrili, ker potrebujete več izzivov in dlje, da pridete do ciljne črte, hvala za branje. Upam, da boste uporabili moje nasvete. Mimogrede, stara sem komaj 9 let, imam še cel kup drugih nasvetov.🤯🤣😅😂!!
html5: Unsupported video format. Try installing Adobe Flash.
Zelo mi je všeč❤❤❤...ampak je veliko oglasov. Okleva me..😕😕😕Zato sem prisiljen dati 2 zvezdici...😔😔😔😔
ko sem dosegel stopnjo 20, je začela zaostajati in igra se je znova zagnala moj tablični računalnik in ne morem zagnati igre, poskusil sem jo znova prenesti, vendar me odvrne vsakič, ko zaženem to aplikacijo. Razočaran :/
To je čudovita igra, ki je varna za otroke. Rekel bi, da bi bila najboljša za 6+. Najbolj mi je všeč pri igri, da je zahtevna in nepredvidljiva! ima le nekaj dodatkov, vendar jih je vse mogoče preskočiti. to je neglichy igra in jo je zabavno igrati!
To je dobra igra, vendar je preveč oglasov, v redu je, če pustite nekaj oglasov, vendar prosimo, da odstranite mini, kolikor lahko
Ta igra je grozna, ne moreš preskočiti oglasov in ko poskusiš, te popelje v google play store. Pričakoval sem boljše, na primer zakaj zamrzne grafične slike so v redu, predvidevam, da če bi to naredili, TAKO BI LAHKO PRESKOČILI OGLASE, BO LEPO!!! !!!!!!!!!!! Odvrnem se, preziram to igro. Mislil sem si "to bo zabavno, kajne?" Narobe, narobe, ta igra lahko zgori in ne bi bil žalosten, z veseljem bi jih celo razbil, prosim, dajte mi, da ji lahko dam pet zvezdic za nekaj zdaj. Mislim, da je ta igra HRIDIČ
Square Bird Thông thường jlft
Square Bird Boshqalar wpil
Torej bi ga ocenil višje, če ne bi bilo toliko oglasov. vsakič ko umreš dobiš oglas
Spartan Race Slovenije / Kranjska Gora / 22. do 24. maj 2020
In spring, the situation is even more complicated, with some of the birds coming ... GIS-layers for all bird species recorded per UTM square.
Samo oglas po vsaki stvari. Dobivam oglase za prihodek, ampak prekleto. Samo naredi nepredstavljivega
Igra je pravzaprav precej zabavna, toda po vsaki stopnji, ki lahko traja dobesedno 30 sekund, morate gledati 30-sekundni oglas, način, da to premagate, je, da zaprete aplikacijo in jo nato znova odprete, tako da vam ni treba deliti časa med oglas in igranje.
Flappy Bird. Igra, ki je zasvojila svet ... Square Bird. Ptiček potrebuje tvojo pomoč ... Flapping Bird. Flappy Bird - igra, ki je obnorela svet
Angry Birds Friends Árkádjátékok wcq
Aplikacija je v redu, vendar se vsaki dve sekundi prikaže oglas. Ne bi priporočal, saj se ni vredno 50-krat odpeljati v trgovino z aplikacijami, da bi igrali raven :/
Zabavna, a nora količina oglasov. Obstaja dodatek po skoraj vsaki ravni.
Ta igra je amazana! Shore ima enega ali dva oglasa, a to je v redu, ker so mi všeč oglasi, zaradi katerih si želim dobiti novo igro. oh in ni moteča!😎🤗😁
Square Bird Casual games rdqo
Res odlična igra, všeč mi je upravljanje mene osebno. Želim si, da bi lahko odstranili bloke, priporočam 👍
to je tako slaba igra, tako zelo jo sovražim, kot da bom v to vnesel toliko sovraštva, ker je to najslabša igra, da moraš biti ves čas popoln in je tako neumna, da jo tako sovražim. nikoli več ne želim videti tega v trgovini z aplikacijami. Sploh ne vem, kako so ga spravili v trgovino z aplikacijami s to igro, da je tako grozno, da je tako sranje, da ima ta igra toliko oglasov, da jo preprosto sovražim in ta igra je tako grozna, ne prenesite te igre.
To je zabavna in zahtevna igra, vendar trpi zaradi oglasnega virusa, vendar lahko naredite eno stvar, da preprečite izklop interneta. Slišim se neumno, vendar deluje za to igro, za razliko od VOODOO, kjer ni mogoče blokirati oglasov.
Square Bird Ajanviete nht
Ima pot do številnih oglasov. Začne se od trenutka, ko ga prvič odprete, do trenutka, ko greste na naslednjo stopnjo, kar je tako frustrirajuće. Priporočam, če nimate hlač.
Ta igra je res zabavna. Odklenete lahko preobleke in ceste. Bolj ko igraš, postane težje, zato je bolj zabavno!! Uživam v tem, da imaš 3 jajca, potem pa sledi žrebanje s kožo in če dobiš kožo, jo lahko uporabiš. V trgovini lahko dobite tudi ceste. To igro bi morali prenesti. TAKO ZABAVNO!!!!!!!!
Swing je zabavna igra, ki je kot nalašč za priložnostne igre, ... Lara Croft Go je povsem nova stava Square Enixa, da se poglobi v starodavne civilizacije