Post by suholsfamacvern on Feb 18, 2022 4:57:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх токенс ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
Имам налог са игром, али када покушам да се пријавим, пише провери да ли је ово тачан налог. Не знам зашто се то дешава
Немогућност логовања
То је забавна игра, али ако немате штитове, велики насилници узимају све ваше ствари и није фер да постоји друга фаза краљевства у коју иду легендарни играчи како би мали момци могли да постану легендарни и да се придруже назад касније са њима.
Ова игра је кул али куповина није добра зашто платити игру за 10000 хиљада украса замка не знам како да је набавим само говори људима ограничено време зашто?
Уживао сам да ангажујем људе свих култура и националности док сам учествовао у стратешкој игри у реалном времену. координирани тимски напори и сарадња како би вашој групи дали конкурентску предност
Веома лепа игра. Много изазова. Још увек играм ову игру. Направиш пријатеље, убијеш, умреш. 😂😂😂. Никад вам није досадно? Други живот тамо.
Треба нам више бесплатног поклона за ресурсе потребне за надоградњу је превише
Rise of the Kings Strateške igre bcbe
У прве 3 године ове игре, волим је.. Али сада, мислим, нећу играти као пре. Пре него што се активирам у овој игри. Али сада када имају приоритет Екпендер играче.. без сумње... Много играча продаје свој рачун, због најновије верзије!! Програмери само желе 💵💶💷💲💸💰💰💰💰💰 уместо тога да побољшају догађај, посебно ратни догађај, само желе да купиш њихове пакете, теме замка, битке златног хероја, звер, књиге, напитке... итд., у високој цени.. извини! Само 1 звездица
Некада сам стварно волео игру. Међутим, све је теже играти без трошења хиљада долара. Поврх свега, подршка не реагује на грешке у игри. Већина мојих трупа је једноставно нестала у неколико замкова и подршка тек треба да одговори. Послао сам им проблем, време инцидента и фотографију, али без одговора.
Добра је
Играм већ 3 и по године. Много промена у то време. Да, плаћа се да игра буде најбоља, међутим РоК даје више бесплатних награда у игри од било које игре. Можете добро радити без икаквих улагања.
Сви уђите у царство 100 кордината к 833 и 303 алијанса Балканци
Није могуће покренути игру након ажурирања андроида 11 Видим грешку Преузимање датотеке проширења није успело.
Rise of the Kings Strategi cui
Надоградња ваших зграда траје веома дуго. Потребан вам је ВИП само да бисте тражили ресурсе. Све зграде ресурса треба спојити у једну.
*Уредити*. сада плави змај и тамни змај дају превелики ефекат онима који троше новац и сада Л10 долази у оно што мали трошари новца морају да ураде када дође т13
најбоља игра коју је ив играо у својој категорији, има аутоматски превод у краљевству и ћаскању савеза, тако да без обзира на језик ћете увек разумети шта говоре, то је заиста забавна игра.
Сада не могу да уђем у рат за престоле после 3 пута, сада желе да пошаљем фотографију, зар не могу да поправе свеједно то су игра, фрустриран сам због тога сада играм месецима!
Одлична игра коју играм већ два месеца, још увек нисмо схватили све што нас петоро имамо нашу јединствену заједницу и можемо да играмо заједно на различитим уређајима, али у реалном времену. Ово је стварно кул игра за стратешке игре, не желим да уништиш сва згодна изненађења која ова игра носи, па ћу рећи ако волиш стратешке игре, ово је обавезно, нећеш бити разочаран
Тоне бесплатних ствари и награда! Велика заједница. Забавна игра. Никада досадно и стално ажурирање од програмера. Лако за подизање нивоа и још увек изазов
Избрисао сам због тога да се упутства не читају. Само сам пратио показивач не знајући сврху. Молимо вас да радите на звучним или сценаристичким нарацијама. Погледаћу те да видим да си радио на томе. Хвала што је игра!
ПАЗИТЕ! Од играча од 5 година. Не бих препоручио ову игру свом најгорем непријатељу! ОНЕМТ; Кинеска компанија. Ово није ништа друго до једна од највећих продајних игара на свету! Сада строго заснован на новцу. Што више потроше да би чак и остали живи, више скупљају преваре и новца. Што више напредујете..скупље постаје! После Легендари 4, ништа осим новца. Некада 5 сада 4 звездице и брзо пада док играчи виде истину и одустају! Рецензије говоре све.
И ја волим ову игру. Играо сам толико година. Изненада сам изгубио приступ свом главном налогу. Изгубио сам лозинку. Покушао сам да добијем верификациони код, али нисам добио ништа. Послао сам пошту подршци РОК-а са мог рачуна фарме. Послао сам преко 20 мејлова, али ни један одговор. Купио сам много паковања, па чак и паковања од 7 дана. Али сада не могу да приступим свом главном налогу и РОК није брига. Корисничка подршка је најгора икад.
Одлична придружите се мојој алианси Респецт :-)
Игра иде глатко откако сам је преузео, обично се не држим игре дуже од месец дана и идем у 4. месец. Апсолутно волим ову игру.
Уживао сам да играм са и против многих људи из целог света.
Дајем оцену 3 звездице јер је писало да игра вреди 196 МБ и када сам притиснуо преузми писало је 204 МБ
Ови сервери умиру веома брзо и потребно их је раније спојити
Rise of the Kings Strategie aia
све је у реду, али суочавам се са једним проблемом иако је моја мрежна веза доступна, понекад сам губила везу, посебно када играм асхен патх. Поправи ову грешку.
није лоше јер има само много грешака и кварова, проблеми са игром, проблеми са налогом итд
Преузео сам игру и када сам покушао да је покренем, била је искључена због одржавања (3 проклета сата)
Након ажурирања има неких грешака
Поштовани РОК, молимо вас да радите на серверу и решите проблеме са пријављивањем, постоји много проблема са пријављивањем након рата на престолу или ажурирања, молимо решите овај проблем што пре.
Слично као КОА, ГОГ итд, али са лепшом графиком. Чудно, нико ми никада није држао мач на врату и рекао "потроши сав свој новац". Испоставило се да је то необавезна ствар. Замисли
Катастрофа сте од игрице наместили
Искрено, игра је добра, само нема ту јединствену карактеристику која је истиче, управо оно што свака игра више нема
То је незграпни градитељ. Осећа се као десетина новчића. Овај вам даје брдо ствари које можете изабрати да урадите, али није био нарочито занимљив
Веома је тешко или боље речено немогуће набавити добре хероје пошто су сви закључани иза паивалл-а и ако их тако наградите, тешко их је подићи на ниво да буду довољно добри за употребу у борби
Графика игре је добро урађена. Играње игре је прилично једноставно и забавно. Али да бисте заиста напредовали у овој игри, морате да потрошите много времена и новца на њу - ни једно од тога нисам спреман да потрошим на ИГРицу.
Мрежна веза је добра, али приказује мрежну грешку
На сваких 5 или 10 секунди приказује грешку поновног повезивања, тако да сваки пут треба поново покренути игру.
Најбоља апликација
Зашто ми недате мој профил у краљевству 411 чим телефон промениш ви избришете профил и немогу се у свој двор пријавити е једино то неваља
Перфекција
у реду је да волите ову игру доста да урадите чак и досадни водич који се не може прескочити добра графика солидан звук и изаћи тамо и борити се са господарима лол уживајте у момцима, а не у мојој шољици чаја, хвала компанији што је омогућила бесплатно играње иако је п2в ствар
Превише кошта. Колико год да потрошите, никада није довољно. Стално нападнути. Уништавање ВЕЛИКОГ процента трупа. Почињање испочетка, није забавно.
Cafeland - World Kitchen Simulation yklh
Супер игра
Раније сам је играо, тешка је игра за оне који не троше