Post by suholsfamacvern on Feb 18, 2022 5:09:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Bu əyləncəli oyundur... Mən bir qızam və hələ də əyləncəli olduğunu düşünürəm... Düzünü desəm, oyunun üç ulduza layiq olduğunu düşünürəm, çünki əyləncəlidir, lakin ən əyləncəli deyil.
Təşəkkürlər, Gameloft! Mən bu oyundan həzz alıram! Oyun, Ssenari, İdarəetmə elementləri, Kostyumlar, Səviyyələr, Nailiyyətlər, Məqsədlər, Tədbirlər, Xüsusi Missiyalar və Gündəlik Çağırışlar Mənim üçün maraqlıdır. Ən çox sevdiyim Xüsusi Missiyalardır => Bu oyunla heç vaxt problemim olmayıb. az AlwayZ, Möhtəşəm Minion Rush qalın!
Minion Rush: Running Game - by Gameloft SE - AppGrooves
Razıyam ki, bu qədər çox simvolun kilidini açmaq üçün işləməyim ədalətsizlikdir və indi onları yenidən açmaq məcburiyyətindəyəm, hətta bəzilərinin pulunu ödəmişəm. Dönüşüm aspekti tam bs-dir. Onsuz da əldə etdiyimi mənə yenidən nail olmağa necə çevirəcəksiniz? Bütün işlər getdi, xərclədiyim pul da getdi. Dəhşətli dəhşətli dəhşətli yeniləmə.
Download & Install Minion Rush: Running Game 8.2.2a App Apk on Android Phones. Find latest and old versions.
SUPER 👍
Mən bu oyunu sevirəm, çünki sadə və əyləncəli idi. İndi sizi missiyalara getməyə və sadəcə qaçmaq əvəzinə əşyalar almağa məcbur etdi.
Bombadi
Ral
The best Minion games for iOS and Android - Tablet Zona
Minion Rush: Running Game Casual wli
Mən bu oyunu sevirəm, çünki o, bombalar atır və bizi oyunda öldürür, ona görə də biz heç vaxt Minion Rush Despicable Me 3 oyununda yaşamırıq. Mən onu sevirəm, çünki bu, zəhmlidir və bizə oynamaq üçün çox vaxt verir və çoxlu oyun var. atılan müxtəlif şeylər, səviyyələr və buna bənzər şeylər və mən bunu necə etdiyini sevirəm ki, sevinirəm ki, bu həmişə əyləncəlidir və həmişə mənə Rahatlıq verir. Və darıxdığım zaman oyunu oynayanda məni çox sevindirir.
Yadımdadır, 7 yaşım olanda bunu oynayırdım. Mən onu çox sevdim. Nostaljini yenidən yaşamaq istədim, ona görə də oyunu aldım, amma onu oynayanda ciddi şəkildə məyus oldum. Nə cəhənnəm, bu əvvəllər tamam başqa idi. Siz də deyə bilərsiniz ki, bu, hətta eyni oyun deyil və mən sizə inanardım. Köhnə versiya üçün darıxıram.
Minion Rush: Running Game Įprastos temos nvh
Minion Rush: Running Game Jocuri obișnuite oxz
Mən bunu bir müddətdir oynamamışam, ona görə də onu yenidən yükləmək qərarına gəldim, çünki bu, mənim sevimli proqramım idi, amma sonsuz qaçış rejimi və jele laboratoriyası üçün darıxıram. Yeni səviyyələrin 10 saniyə kimi uzun olmasını xoşlamıram və hər səviyyədən sonra yeni bir şey yükləməli olduğumu hiss edirəm. Zəhmət olmasa sonsuz rejimi geri gətirin, bu mənim üçün çox əyləncəlidir.
Yarışları götürəndən bəri mənim üçün çox darıxdırıcı oldu köhnə versiyada nə səhv idi? Mən uğur qazananda özümü daha xoşbəxt hiss etdim ki, səviyyələri keçə biləsən, gələcəyə baxasan, o vaxtdan bəri oyuna nifrət edirəm.
Tövsiyə edirəm 👍👍👍👍👍👍
qəribə və bezdiricidir. missiyanı bitirdikdən sonra qaçış azalır və bəzən onlar həqiqətən qısa olur, buna görə də siz bunu düzəltməlisiniz
Çünki onun bir neçə patronu var və mən bunu bəyənirəm və minion rush bir neçə ay əvvəl yeniləndi, harada missiyaya gedirsən, sonra patronun yanına gedirsən, sonra başqa xəritəyə gedirsən və digər xəritədə bir patron var, lakin bəziləri yoxdur. 't və bu, həqiqətən yaxşıdır və o, yan tərəfdən yuxarı səviyyəli bir xəritəyə malikdir və aşağıda tamamladığınız şeyləri əldə etdiyiniz bir şey var və siyahı çubuğunun sonuna çatdığınız zaman missiyanı tamamlayırsınız və mən köhnə minyonun geri qayıtmasını istəyirəm. Çox sağ ol!
nəzarətlər pisdir. yuxarı sürüşdürürəm sola gedir. internet yoxdur deyir reklamlara baxir ve yarisini yazmir. mükəmməl işləsəydi, ona 5 ulduz verərdim.
mirze
Illumination, Universal and Gameloft have teamed up to create Minion Rush, a family run endless running game where you complete missions. In this endless runner
Yaxsi
Çox təkmilləşdi, lakin yenə də yan-yana hərəkət və baxılan videolar üçün kredit əldə etməməkdə problemlər var
35 Games Like Minion Rush: Running game for Android
😎😎😎
əyləncəli yaxşı qrafika əyləncəli səviyyəli start-uplar. Kaş ki, mükəmməl 3 ulduzdan daha aşağı səviyyədə təkrar oynatma səviyyəsinə qayıda bilək və əldən verə biləcəyimiz hər hansı əskik hədiyyələri əldə edək
Çox gözəl oyundur
Yaxwidi baw qatmaga))
Funksiyaları yaxsi deyil .Sizi biraz bezdirəcəy.
Mən oyunu indiyə qədər sevirəm, amma darıxıram ki, siz miniona toxuna bildiyiniz yerdə və minion reaksiya verəcək. Məsələn, siz miniona toxunsanız, o, barmağınızın toxunuşuna reaksiya verəcəkdir.
Bəli, oyun çox əyləncəlidir, amma mənə krep verən minionun arxaya baxması və qışqırması və ya gülməsi və ya sadəcə geriyə baxmasıdır.
Mən kiçik yaşlarımda oyunu sevirdim, indi də sevirəm. Ancaq bu oyun üçün bütün yeniləmələrdən sonra, sadəcə olaraq eyni deyil. Məncə, hələ də yaxşıdır.
Gameloft releases Despicable Me: Minion Rush for Android
Mən bu oyunu çox sevirəm, mən uzun müddət idi və hələ də hər filmi 100 dəfə bəyənirəm, hər filmi bəyənirəm, çox sağ olun, çox sağolun. çox sağ ol.
Bu, əvvəllər jele laboratoriyasının olduğu yerdə olduğunuz kimi deyil və siz sadəcə qaçıb banan toplaya bilərsiniz və bütün bu axmaq mükafat reklamları və sizdən sağa və sola əşyalar almağı xahiş edən oyunla məşğul olmaq məcburiyyətində qalmayacaqsınız. İndi pisdir, zəhmət olmasa, əvvəlki kimi edin.
Kaş ki, sonsuz qaça biləydim. Missiyalar əladır və mükafat sistemi yaxşıdır, lakin qaça bilməmək əyləncəli deyil. Bu, məni bu oyundan uzaqlaşdıraraq, sonsuz qaçış seçimi olan digər oyunlara doğru aparır
Bu, məni illərdir oynamağa vadar edən yeganə oyundur. Mən missiyaları, festivalları, çağırışları və s. sevirəm və xüsusən də tərtibatçıların oyunu zamanla inkişaf etdirməsini sevirəm: müxtəlif məqsədlər, geyimlər, tədbirlər. Robonas ilə sonsuz rejim əyləncəlidir; sonsuz rejim eyni qaçış çərçivəsində bir Məkandan digərinə problemsiz şəkildə keçsəydi, həqiqətən əla olardı (Mall-dan Arktika Bazasından Əyləncə Torpağına...). İndi bu, əla olardı. Üstəlik oyun dəstəyi yüksək səviyyədədir👍! ⭐⭐⭐⭐⭐
Mən minion qamışını xoşlayıram, çünki onun axmaq geyimləri var və siz bosslarla döyüşə bilərsiniz.
Join & Strike Hərəkət uqg
Milyonları çox sevirem
Seru bgt gamesnya tapi donwloadnya susah bgt nih
pis oyundu açılmir
bu, həqiqətən əyləncəli oyundur, amma düşünürəm ki, növbəti səviyyəyə keçmək bir az çox çətindir, hətta onu yaxşı bacarsanız belə, müəyyən bir nömrə olmadan keçə bilməzsiniz və etmək istədiyiniz hər şey növbəti səviyyəyə çatmaqdır, amma edə bilməzsiniz. Ancaq digəri odur ki, oynamaq həqiqətən əyləncəlidir və siz həqiqətən sevimli minionlardan birini seçə bilərsiniz. Amma bəzilərində paltarların mənası yoxdur, çünki mən onları heç vaxt filmdə görməmişəm. Bunun heç bir mənası yoxdur, xüsusən də peçenye çatdıran qızın pisliyi mən onu başa düşmürəm?