Post by suholsfamacvern on Feb 18, 2022 5:12:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече primogems ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Не съм играл тази игра от една година и реших да се върна да видя как върви. И отговорът не е страхотен. Лобитата са супер бавни, което прави играта неудобна за игра. И е толкова трудно да получим нещо казано в чата, преди да продължим напред и с допълнителното забавяне това го прави допълнително трудно. Новите роли и всичко е наистина страхотно допълнение към играта, но с всички грешки и забавяне, това просто я прави супер незабавна.
Върнете старата сред нас!
Hotel Frenzy: Home Design Macəra lyic
Играта мирше
Играта преди беше по-добре
Наслаждавам се на играта доста и обичам да я играя с приятели. Играта онлайн често е проблем, но това се дължи по-малко на самата игра и повече на някои странности, които я играят. Що се отнася до оценката с 2 звезди, аз се опитах да играя тази игра на нов телефон и след някои грешки, които бяха изцяло по моя вина, ми беше изпратен имейл, за да разреша определени разрешения за моя акаунт. В кой момент на Божията зелена земя разработчиците на тази игра решиха, че искането за ssn на хората изобщо е подходящо?
Е, първо, Сред нас е добра игра, аз я играх през цялото време и разговарях с хора, беше забавно преди да дойде актуализацията. Сега, честно казано, го мразя.Не се опитвам да бъда груб, знам, че сте работили усилено, но моля, отървете се от това "Влезте, за да получите безплатен чат!".. Просто съсипа играта изцяло, не трябва да се вписвате, за да получите безплатен чат. . Разбирам, че хората могат да бъдат груби, но има опция за безопасен чат с причина, за хора, които не обичат да слушат псувни, ЛЕСНО? просто включете безопасния чат! 👎
AMOGUS.КОГАТО САМОМОЖЕНЕТО СУС
Страхотна игра, но някои грешки трябва да бъдат отстранени 1. Точно в средата на играта спира или в края 2. Защо в Xbox ви кара да влезете, за да играете с хора, опитайте я и вижте дали работи за вас.. .
Тъпа
СЪСИПАХТЕ ИГРАТА!НИТО МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ В ЧАТА НИТО МОЖЕ ДОРИ ДА СИ НАПИШЕШ ИМЕ НАЙ-ПРОСТАТА И СКАПАНА ИГРА ЕВАР УПРАВЕТЕ СИ ШИБАНАТА ИГРА МАМА ВИ ДЕБА
Among Us Azione npcg
ОБИЧАМ тази игра, но новата актуализация е твърде много, така че предлагам да пуснете актуализацията 1 по 1, ще бъде много по-лесно и новите хора могат да свикнат с актуализациите бавно, о, а също и когато бяха първите няколко карти само навън няма проблеми с връзката, но сега, когато има още няколко, това дава МНОГО проблеми. Все едно дори не мога да играя игра! Моля, поправете тази игра.😏
Това е доста забавно, но не ми харесва актуализацията, където имате нужда от акаунт, само за да обсъждате по-добре. Поне има добра концепция-ОСВЕН ФАКТА ИМА СМЪРТ. Бих препоръчал, защото това е забавна игра освен бързия чат, която е супер досадна и не можете просто да кажете цветове
Търсене на: among us wolf в eMAG.bg. Разнообразие от оферти с доставка до твоята врата! Проверка на пратката за продукти, предлагани от eMAG.
честно казано новата актуализация е ужасна, защото отнема време за търсене и натискане на тези бутони, отколкото просто да пишете какво мислите, можеше просто да премахнете неподходящи думи
Сред САЩ Всички домашни любимци и кожи Apk v2020 ...
Among Us Akční efai
Както е, но постоянно ме изхвърля от сървъра заради неизправност.
Сред нас има толкова добра игра, но ... Наистина не мога да играя тази игра вече ... Е това се случва от един месец .. всеки път, когато се опитам да намеря игра, ми показва, че "изключен е, проверете интернет връзка"... Но повярвайте ми, ман, интернетът ми винаги е в добро състояние... Наистина искам да играя тази игра отново... моля, innersloth отстрани този проблем... ~Благодаря
Преди update-та сред нас беше по-добра. Можеше да пишеш в чата с който си търсиш и както си търсиш.Можеше да сменяш името си на каквото искаш. Това не е хейт, лично мое мнение за подобрение! 🙂👏👍
Аз давам 3 звезди за тази игра.Защото се променя това, че сменяме имената и пишем в чата без да трием новата карта
Among Us в Twitter: "oh no!!!!!!… "
Кур
Това е най-хубавата игра в света. Няма никакви бъгове или забивки. Това е най-яката игра в света!🍰👍Теглете без да мислите.Поне се знае че няма да съжалявате.
Това е много добра класическа игра. Но има проблеми... Всеки път, когато се опитам да вляза в игра, дори и да пише като 4/10, казва, че е пълна. Не разбирам защо го прави така, моля, поправете го. Но понякога работи. Също така, можете ли да го промените, така че да можем да разговаряме без получаване на имейл? Но като цяло това е много добра игра. Но има бъгове. Но обичайте новите роли! Препоръчваме ви да играете това и да споделите мнението си.
AMOGUS!!!!!
Моля 🙏🙏🙏 поправете играта, която не мога да играя с приятелите си чатът е ужасен, имената са ужасни ПОПРАВЯТЕ ТОВА БИХ ИГРАЛА НА WOLFSVILLE #fixamongus
Among Us Veiksmas zww
Обичам тази игра. Въпреки това, режимът на безплатна игра наистина е изключен. Не мога да запазя настройките на играта на свободна игра, което е наистина досадно, особено когато искам да изпробвам нови комбинации от настройки без хора. Моля, позволете на всички ни да променим настройките на играта и ролевите настройки в режим на свободна игра. Тази функция ще ме накара да харесам играта още повече.
Бъгва и като съм на моя екран отдалече от имростора на екрана😡 .Оправете си бъгаааа!
играта преди беше забавна а сега е умряла на 100%
Новата актуализация е невероятна. Те добавиха много нови функции, които правят играта наистина си струва да се играе. Изглежда, че са поправили повечето от грешките и хакването и са свършили много работа. Поздравления за този екип и цялата му упорита работа 👏 единственото нещо, което смятам, че липсва на тази игра, е начин за добавяне на приятели и създаване на групи онлайн чрез приложението. Но може би това ще дойде в бъдеще 🙏🤞 Така или иначе успяваме да правим местни стаи и да имаме семейни разправи. 😂 Бих препоръчал тази игра на 100%
Сред нас страхотно! Мисля, че е наистина забавно да се играе, но има толкова много проблеми със сървъра. Напоследък има много проблеми в играта, при които не можете да играете. Освен проблемите със сървъра, играта е фантастична. Оценявам Among Us 3 звезди, защото проблемите със сървъра са много досадни, но като цяло играта е невероятна.
След тази актуализация играта просто експлодира. Не е същото като преди. С новата карта и с 15-те играчи сега играта е бомба! Пет звезди! 👏👏👏
Всичко беше наред, но приложението има своите недостатъци. Прекъсването на връзката е голям проблем, заедно с доста груби игри, включващи доста неприятни хора. Това е игра, няма нужда от толкова много сол! Изненадващо е колко пъти съм виждал хора в чата да казват, че ще убият някого, когато са измамници, защото са от различна раса! Определено не е за хора със слаби сърца или лесни за обида, защото това надхвърля шегата и го прави наистина неприятно, когато е постоянно в сървърите.
Направете стария чат lmao
Изрита те всяка игра аз бях самозванец, но ме рита, моля, поправи го, искам да играя играта, добре е
Старата версия е супер готина, тази версия е супер лоша, Разрешение, купуване, без акаунт, много много лоши момчета
Един път бях Импостор и ме изгониха от първото натискане на бутона аз не бях убил никой И Върнете чата, защото не мога да мълча 3 часа като знам кой е Импостър
Ами добре е но ще е хубаво да управлявате сървърите и да добавяте нещо като между пас
Давам три звезди,защото зарежда бавно и защото ме изхвърля от сървъра,.☺Ако може да се промени това ще е хубаво.Благодаря за разбирането.
Много е яка но оправе те си последната карта💖👍
Най-добрата игра за iPad на 2021 г. е MARVEL Future Revolution от ... Списъкът включва играта Among Us, приложението за запознанства Bumble,
Among Us Originales Tattoo Sticker Random 1set Action Figure ...
Оправете бага ако може.
🙄🙄🙄
Изтрих я понеже имате ограничение на екрана и не може по какъвто начин да играете. Ъпдейта не е никак добър, най-вече за играчи от телефона. Вярно, става по - бързо писането, но е твърде объркващо. Също така е трудно да се намерят сървари за играта, както и, че без ясна причина не банват от стаята, още в самото начало. Много забива, особено след последния ъпдейт. Играта си беше много по - добре в началото.