Post by suholsfamacvern on Feb 18, 2022 5:19:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ až zkušenost zdarma ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Opravdu miluji tuto hru a vytváření jedinečných OC. Ale aplikaci jsem omylem odinstaloval a když jsem ji nainstaloval, zobrazí se černá obrazovka a poté se zhroutí. Zkouším to odinstalovat a znovu nainstalovat, ale dělá to stále to samé. Zkusil jsem vymazat mezipaměť, vynutit zastavení aplikace, vypnout telefon, VŠECHNO, aby tato aplikace fungovala. Pořád to dělá to samé. Vím, že neodpovídáte svým recenzentům, když máme problém. Ale prosím, pomozte nám, protože to začíná být nepříjemné.
Po nedobrovolném ukončení z mé strany se neuloží žádná data z předchozího hraní, dále se mi už stalo, že se bitvy bugnou a já tak musím začít od začátku bitvy... Hra sama o sobě je v celku dobrá, to ano, konečně přidali ruce 😐. A konečně se to rozrostlo tak aby jste si mohli vlastně vymýšlet vlastní módu. Dále jsem zde viděla jeden komentář že když to uskladníte do toho menu taky se to bugne a nebude to tam, taky se mi to stalo... Tahle hra by se měla víc doladit jako.
Tato hra není dobrá. Mám starší chromebook a tato hra dříve fungovala dobře. Už ne. Tato hra, když ji spustím, obvykle nereaguje a prostě spadne. Pokud to neudělá, zavře se a po několika minutách mě vyhodí. Také NEFUNGUJE ŽÁDNÝ z importních kódů a sundali jste nějaké oblečení. Udělejte to prosím lépe. Lunime, tuto hru jste naposledy aktualizovali před více než rokem... nashledanou.
Těšila jsme se na to. Je to podle mě dobré ale stejně mám furt ráda gacha life uwu.💖 Nejhorší je to když si to stáhneš poprví a nevíš tak nak co a jak, ale pak si na to zviknes. Takže je to ok UwU ❤️
Gacha Club Vabaajamängud lfvj
Moje zkušenost byla zpočátku zábavná. Možná o měsíc později moje postava změnila barvy, podíval jsem se na nastavení a barva kopírování byla stále zapnutá. Byl jsem zmatený, protože jsem to nezapnul. Vypnul jsem to a přešel na jinou postavu, postava změnila barvy. Většina mých postav má nyní jinou barvu.
San Marino Takeaway - Android Apps and Games
Gacha Club Fritidsspill kvy
Bylo to zábavné, ale píše se, že to mám, ale žádná z her tam není, a pokud to začne fungovat, přidejte další ocasy, náhrdelníky a uši a vlasy a oblečení jako sukně
Super jra jeno nevím jak se dávají když věci které tam nechci mít
Proč jedna hvězdička PROTOŽE BY JSTE JI MELI OPRAVIT PROSÍM UKÁZALO SE MI NA OBRAZOVCE ERROR KDYŽ JSEM TU HRU ROZKLIKLA
Nemám moc co říct, líbí se mi to, pokud to chcete, vezměte si to, pokud se nebojte... Kromě toho je přizpůsobení opravdu velmi dobré, baví mě to a je toho tolik můžete udělat, tolik různých stylů, pokud chcete přizpůsobení pro své postavy, které chtějí vymyslet, rozhodně si tuto hru pořiďte
Skvělé funkce přizpůsobení a větší část úložného slotu je příjemná. Ale hry neustále padají, takže se moje postavy neukládají. Viděl jsem jiné lidi s tímto problémem, takže prosím opravte to shazování.
Je to opravdu skvělá hra dala bych 5 hvězdiček ale problém je ten, že to strašně zabírá místo
Gacha Club Rekreacyjne qlhr
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulation csp
Jeho nejnovější Novo Gacha Gacha Club Edition si můžete stáhnout a hrát přímo na svých chytrých telefonech nebo tabletech Android. Co je Gacha
Tajné kódy pro nejnovější verzi Gacha Clubu, nové hry od Lunime. Hacking New Casual Game pro Android a IOS.
Celkem dobré. Může to být docela lagy a je to zpočátku matoucí, ale zvyknete si na to velmi rychle!
Tato hra se mi opravdu líbí, oblečení a doplňky mi jako začínajícímu umělci pomáhají vytvářet více druhů outfitů. Aplikace je opravdu snadno ovladatelná, když jsem se nedávno pokoušel vytvořit postavu, hra spadla a skončila se. Opravdu jsem nechápal, proč se mi to děje. To také zaostává, i když mám silný internet. Prosím, opravte tyto chyby, velmi si toho vážíme!!
Hra je dobrá, ale .. jsou tam videa o gacha, že? Komunita gachů umírá.. GACHAHEAT 13+ SIGNS všechny tyto jsou špatné. Líbil se mi život gacha, když byla hra ještě čerstvá, ale pak si lidé všimli obsahu sexu@l! jako když dítě slintá a červená se na podlaze (v životě gacha) a dítě napůl oblečené bez košile nebo kalhot, udělali jste cestu krátkým košilím a sukním! JAKO S LUNMIE! Dal bych to hodnocení -100 000, ale nemůžu. Také příště udělejte z této hry hru pro děti.
Pepoch games cz Jestli nemáš rád gacha life a gacha club tak si to nech pro sebe bože
Tato hra si podle mě zaslouží 4 hvězdičky. Hra je velmi dobrá, ale jde o to, že tam nejsou žádné plavky, kromě bakini a byl bych rád, kdybyste si zkusili vyrobit nějaké celotělové plavky, protože nechci, aby moje děti v gacha klubu nosily bakini. Každopádně z vás by to mohlo opravit 5 hvězdiček ez. Děkuji mnohokrát
Puzzle GACHA CLUB - Online puzzle hry. Hádanky, puzzle hry pro děti. Hrát zdarma puzzle GACHA CLUB.
Nedovolí mi importovat postavu, i když jsem postavu vytvořil, stále mi ji nedovolí importovat, opravte to, také mi nedovolí vybrat světle žlutou barvu saka nebo košile, pouze sukně, vlasy a většinu doplňků prosím opravte!
Problém je v tom, že hru nemohu hrát ani na svém tabletu, kvůli zpožděním a chybám. Takže tuto hru už nikdy nebudu hrát. Příště opravte zpoždění a chyby. A také opravte hru pro všechna zařízení, jako je Android, Hyundai a další. Opravte to, prosím, nechci, aby už v této hře byly nějaké problémy.
Kdysi jsem tuto aplikaci tolik miloval s gacha životem, ale musel jsem smazat klub gacha kvůli jiné hře, takže když jsem se ji pokusil znovu stáhnout, nestáhne se, takže jsem ji stahoval, ale stále to říká, že má potíže pokouším se to stáhnout prosím opravte tento problém <3 >
Hra je vážně boží . Kdo by hru neznal tak si tam děláte vlastní charaktery a můžete s nimi dělat různé příběhy 😋 ( a já si je i obkresluji na papír ☺️)
Nesnáším, že nemůžeš mít světlý odstín pleti a opravdu máš žluté/oranžové košile. Chápu, co jsi dělal, ale některé barvy podle mě mohly zůstat. Také košile a mikiny už nejdou přes nohy a vypadá to opravdu divně, musím přidat pásek nebo sukni, aby to vypadalo dobře. Některé barvy vypadají mimo. zbavili jste se určitých věcí, kterých bylo zbytečné se zbavit a byly opravdu roztomilé, košile, pózy atd. Import dosent opravdu funguje / trvá příliš dlouho. Tohle je prostě špatná hra...
Nefungovalo to pro mě dobře, ostatní mohou mít jiné zkušenosti, ale ten můj stále zčernal a říkal, že to nefunguje Zkontroloval jsem svůj zájem, všechno bylo v pořádku, ale stále se to chovalo divně. Udělal jsem všechno, co jsem mohl, dokonce jsem to odinstaloval, ale stále se to chová divně. Prosím opravte to!
Tato hra BYLA dobrá, ale vytvářel jsem TikTok a psalo to, že můj telefon nemůže spustit hru nebo úložiště, takže jsem smazal nějaké věci a stále říkal, že má chybu, a teď znovu instaluji aplikaci, jaká škoda, že se mi tato hra líbila
beru to zpět. Pokaždé se můj gacha klub restartuje a moje postava je pryč. S největší pravděpodobností je to kvůli idiotským uživatelům IOS, kteří se prostě nemohli dočkat. Tuto hru nebudu hrát, dokud nebude opravena. 😐
Tohle je dobrá hra. Opravdu však potřebujete opravit problém, který má uvolnění smyslu. Spousta lidí si na to stěžovala a je potřeba na tom opravdu zapracovat. Při ukončení hry se někdy smaže část nebo veškerý pokrok, kterého jste dosáhli, když jste ji poprvé otevřeli. Také se zavíral a vymazával veškerý pokrok, kterého jsem dosáhl, když jsem ho poprvé otevřel. Pokud byste na tom mohli zapracovat, bylo by to velmi oceněno a změnil bych to zpět na 5 hvězdiček. Jinak ta hra je skvělá.
Opravdu se mi hra líbí. Je zde mnohem více možností jak daný charakter vylepšit a udělat mnohem lépe ✋😩✨ Zatím jsem nenarazila na žádnou trochu větší chybu!
Je to dobrá hra v tom že si tam můžete vytvořit vlastní postavy e s nimi potom i udělat příběh . Proto dávám 5 hvězdiček