Post by suholsfamacvern on Feb 18, 2022 5:22:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kramp neomejenih ključev ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Doživite vznemirjenje, razposajenost in boj v igri preživetja, ki vas očitno sili v gledanje oglasov ali plačevanje premije, da še dodatno uživate v grdi igri, saj ko vse čaka čakalni čas in pospeševanje zahteva 30-sekundni oglas za prenehanje bolečine, bodite presenečeni da to storite znova, dokler končno ne preživite dneva s ceno maratona tisoč oglasov, da se vse to zgodi. Zato odprite žepe in pljunite po F2P-jih in uživajte v tej igri, ki se ji lahko dobesedno izognete, če namestite nekaj drugega.
Resnično uživam v igri, vendar se zdi, da sem dosegel konec razvoja igre. Zahteva aktiviranje terminala na radijskem stolpu, vendar ni ničesar za aktiviranje in je neviden blok, ko poskušate hoditi proti samemu radijskemu stolpu. Predlagali so se, da se pogovorite z trgovcem Joejem, toda že tedne je edina stvar, ki jo Joe reče,: "Oprosti, trenutno sem zaposlen. Vrni se pozneje." Ali sem dosegel konec razvoja igre ali kaj pogrešam? Zemljevid/Dnevnik saynothin
Del preživetja je dober, vendar težaven, a ko greste v kreativni način, ne morete skoraj nič narediti.
Raft Survival: อยู่รอด บนแพ - Ocean Nomad จำลองสถานการณ์ ghi
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Simulatsioonmängud kfqg
Raft Survival: Supervivencia en balsa - Nomad Simulación bbn
Res dobra igra dobra grafika in viri, vendar sem ji dal 3, ker ni drugega načina za premikanje ladje, razen zemljevida in tudi, ko poskušam iti na znanstveni otok ali kaj, moja igra res slabo utripa in ponudbe ne dovolijo predvajanje in zvok je prekinjen tudi modri zaslon in zamrznjen. A poleg vsega tega je to NEVERJETNA igra, vendar popravite naslednje besedilo. Nadaljujte s trdim delom in ostanite varni
Ta igra je neverjetna in morali bi narediti druge igre za preživetje splavov. 😁
Zelo kul igra ampak postaja dolgočasna. ko ne morete dokončati nalog. Na gradnjo mostu sem čakal skoraj mesec dni, a so ikone izginile.
Vse mi je všeč, vendar bi morali spremeniti grafiko
Sprva mi je bila igra všeč, kar bi umiralo, zdaj pa dejansko vem, kako igrati in je res zabavna in mislim, da bi jo morali prenesti
To igro sem imel na tabličnem računalniku in je bila zabavna, potem pa sem jo dobil na svojem chromebooku in se ne naloži, da bi začel vadnico. Dal bi mu 5 zvezdic, ampak ja. Razen te odlične igre bi jo morali dobiti! Uredi: Vem, da je minilo že nekaj časa, toda vsa moja tehnika je umrla, vendar hvala za odgovore! Zdaj dobim ta en telefon
Igra je v redu, vendar se mi zdi, da bi lahko napredoval veliko hitreje, če bi imel več kot dva procesa hkrati. Če želim narediti kakršen koli pomemben napredek, moram porabiti denar. Želim, da razvijalci to igrajo z našega stališča in mi rečejo, da je zabavno
neverjetna igra 1 je potrebna izboljšava, morate biti sposobni izbrisati stene
Igra je precej dobra in vse, vendar se kar naprej zrušim na otoku explorer, če bi razvijalci to popravili
Preneseno s predpostavko, da gre za igro za več igralcev. Izgleda super, vendar bi rad igral z ženo.
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Simulacije gnlu
2 od petih ZAKAJ SO ODDELEK BAZE 20 DNEVNIKOV PREJ JE BILO 4 DNEVNIKA Uf, zdaj bo moja baza tako majhna, če boš popravljal recepte, preštel koliko hlodov na delu splava je 5 kako bi bilo 20 NI SMILA In Zakaj je potovanje tako dolgo v drugih igrah, bi se takoj teleportiralo, vendar je igra dobra To so edine težave
Všeč mi je aplikacija! Vendar večina od nas v glavni zgodbi nima niti stvari za popravilo letala. Preveč pričakuješ od nas.
Dobra igra, vendar mi večino časa ne dovoli odpreti igre ... je treba obravnavati. Samsung s21 bi moral imeti možnost naložiti igro... V zadnjih dneh je spet začel delovati, zdaj pa je popolnoma prenehal delovati.
Ne izgubljajte časa. Sprva mi je bilo všeč. Nato sem opazil slabe napake in pošteno bi jih lahko rešil. Prišel do stopnje 68, porabil denar tudi za to igro. Prišel sem na misijo in se je kar naprej obnašalo. Googlova podpora je predlagala odstranitev in ponovno odpiranje. Zdaj sem izgubil VES svoj napredek, za katerega sem trdo delal. 😞 Ne ustvarjam več ali ne porabim več težko zasluženega denarja🤷🏽♀️ Predlagam, da tega ne stori nihče drug, dokler ne popravi te igre.
Grafika je lepa, vendar igra ni. Uživam v tej igri, ko pa želim proizvajati vodo ali hrano, moram gledati oglas ali kupiti premium samo za to stvar. Ljudje bodo uživali v tej igri, če jih ne boste prisilili k nakupu premium ali gledajte oglas. Dal mu bom dve zvezdici, ker sem užival v igri, preden me je prisilil, da kupujem premium ali gledam oglase samo za vodo, hrano in druge stvari.
Aplikacija vam vzame preveč denarja, tako da lahko naredite vse z 2 dolarjema, jaz pa bom ocenil 5 zvezdic
Zelo zabavno, edina slaba stran je, ko poskušam vstopiti na otok, da lahko napredujem skozi zgodbo, se samo zruši in zaostaja.
Mehanika izdelave iger je nered. Trenutno potrebujete 310 minut, da izdelate dovolj osnovnih predmetov za eno kovinsko steno
Ta igra je zanič, vsaki dve sekundi ali stradam, potrebujem žejo ali celo oboje! In včasih, ko želim skuhati hrano ali pripraviti svežo vodo, potrebujem postopek, za proces pa potrebujem premium, premium pa stanejo denar. Komajda lahko dobite kovance za igro in čas nalaganja je zanič. Ne priporočam prenosa
Po tej posodobitvi je igro mogoče igrati samo v. To igro sem začel igrati samo zato, ker ima način brez povezave, zdaj pa je nisem mogel igrati brez povezave.
Všeč mi je igra, toda iz nekega razloga vsakič, ko obrnem kamero, se trza in zaostaja, a to se je začelo šele danes. Prosim popravite
love'it.great graphics.great game, enostavna za igranje.
Dobra igra, ampak hrana je zelo pomembna.
Zelo dobra igra na začetku
Ta aplikacija je dobra, vendar se je jezik spremenil v ruščino, ne da bi jaz kaj storil
Všeč mi je ta igra in umetnost je neverjetna, kot tudi stvari v tej igri, edina stvar je, da moraš kupiti nekaj stvari, a poleg tega je neverjetna igra
To sem storil in še vedno nisem prejel pomoči ali odgovora na svojo e-pošto. Ali ne pošiljam prave elektronske pošte? Edina stvar, ki jo najdem, je v podatkih o razvijalcu. Kaj je pravi e-poštni naslov? Minila sta 2 tedna, odkar sem prvič poslal e-pošto, morda 3. Pustil ocene tukaj, da se obrnem. Zelo razočaran, porabil sem denar za to igro. Samo želim, da mi nekdo pove, kaj je narobe z mojo igro.
Endless Fables 3: Dark Moor Приключенски istk
drzyhzfjcn c vključena celodnevna 7. mojih prijateljev in dan in pol bom zmogel, zato je svet drugačnosti na desni strani, jaz pa bom lahko 8 do novega leta in se bom vrnil v svoje 7, jaz bom problem z enakim načinom, in nevem k aj pišem
zanič je, ker imam polne črte in poskušam uporabiti radar in vedno piše, da nimam intrnetne povezave in to napako je treba popraviti! Kar naprej poskušam in poskušam in poskušam in še vedno ne deluje, motijo se glede te napake, še vedno ne deluje in jo je treba zdaj popraviti!